KORLOY | CARMON | VERTEX | TOS | SKODA

Koneistustyökalut Patrikainen

Ne paremman työkalut

Toimitusehdot

Yleistä

Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Partikainen.net-verkkokaupassa tehtyjä tilauksia. Partikainen.net on koneistustyökalujen myyntiin erikoistunut verkkokauppa, joka palvelee yritysasiakkaita. Tekemällä tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot.

Tilaaminen

 1. Rekisteröityminen ja tilaaminen: Tilaukset tehdään verkkokauppamme kautta. Yritysasiakkaiden tulee rekisteröityä asiakkaina ja antaa tarvittavat tiedot tilauksen käsittelyä varten.
 2. Tuotteet ja hinnat: Tuotteiden hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina, sekä suluissa ilman arvonlisäveroa. Hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta, mutta tilaushetkellä voimassa oleva hinta säilyy.
 3. Vahvistus: Tilauksen vastaanottamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Maksuehdot

 1. Maksutavat: Verkkopankki- ja korttimaksaminen. Luottotiliasiakkaille laskutus.
 2. Maksuehdot: Lasku lähetetään tilauksen mukana tai sähköpostitse, ja maksuehto on 14 päivää netto, ellei toisin ole sovittu.
 3. Myöhästyneet maksut: Viivästyneistä maksuista perimme korkolain mukaisen viivästyskoron sekä mahdolliset perintäkulut.

Toimitus

 1. Toimitustavat: Toimitamme tilaukset luotettavien kuljetusyritysten kautta. Toimitustapoina ovat esimerkiksi Posti, Matkahuolto ja muut vastaavat palvelut.
 2. Toimitusaika: Toimitusaika on yleensä 2-5 arkipäivää tilauksen vahvistamisesta, ellei tuotteen kohdalla ole mainittu muuta toimitusaikaa.
 3. Toimituskulut: Toimituskulut määräytyvät tilauksen koon ja painon mukaan ja lisätään tilauksen loppusummaan.
 4. Toimitusalue: Toimitamme tilauksia Suomessa. Jos tarvitset toimituksen ulkomaille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautukset ja reklamaatiot

 1. Palautusoikeus: Yritysasiakkailla ei ole lakisääteistä palautusoikeutta, mutta käsittelemme asian tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kuluttaja-asiakkailla on 14 vrk. palautusoikeus.
 2. Reklamaatiot: Mikäli vastaanotat viallisen tai väärän tuotteen, ilmoitathan siitä meille 7 päivän sisällä toimituksesta. Hyväksytyt reklamaatiot korvataan ensisijaisesti toimittamalla uusi tuote tai hyvittämällä ostos.

Vastuunrajoitus

 1. Ylivoimainen este: Emme vastaa toimituksen viivästymisestä tai estymisestä, jos syynä on ylivoimainen este (force majeure), kuten lakko, luonnonmullistus tai muu vastaava tilanne.
 2. Epäsuorat vahingot: Emme vastaa epäsuorista vahingoista, kuten liikevoiton menetyksestä, ellei pakottava lainsäädäntö toisin määrää.

Muut ehdot

 1. Tietosuoja: Käsittelemme asiakastietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme verkkosivuillamme.
 2. Ehtojen muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Voimassa olevat ehdot löytyvät aina verkkosivuiltamme.
 3. Sovellettava laki ja riidanratkaisu: Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse, mutta tarvittaessa riidat käsitellään Pohjois-Savon käräjäoikeudessa.

Yhteystiedot

Partikainen.net – Koneistustyökalut Patrikainen Oy Osoite: Ruokolammmentie 114, 74140 Iisalmi Puhelin: 0400 176 330 Sähköposti: seppo.patrikainen@patrikainen.net

Näitä ehtoja sovelletaan 21.5.2024 alkaen.

Siirry sivun alkuun