KORLOY | CARMON | VERTEX | TOS | SKODA

Koneistustyökalut Patrikainen

Ne paremman työkalut

Sisäsorvauspitimet

Sisäsorvauspitimet ovat sorvaustyökaluja, jotka on suunniteltu sisäpinnan sorvaukseen. Ne koostuvat pitimestä, joka sisältää terän, joka ohjataan sisäpuolelta materiaalin päälle. Sisäsorvauspitimien avulla voidaan saavuttaa tarkka ja tehokas sisäsorvaus ja saada erittäin hyvä pinnanlaatu.

Sisäsorvauspitimissä on useita erilaisia muotoja ja kokoja, kuten suorat, taitetut ja kaarevat pitimet, jotka on suunniteltu erilaisiin sisäsorvaustöihin. Sisäsorvauspitimissä voi myös olla vaihdettavat terät, jotka mahdollistavat työkalun monipuolisen käytön erilaisiin tarpeisiin.

Sisäsorvauspitimien käyttö vaatii erityistä tarkkuutta, sillä terä on ohjattava materiaalin sisäpuolella. On tärkeää valita oikea sisäsorvauspitimiä käyttöön sopiva terä ja pitimet, jotka ovat sopivia käytettäväksi kyseisessä materiaalissa ja työskentelyolosuhteissa.

Sisäsorvauspitimiä käytetään laajasti sorvaustyössä erilaisten materiaalien, kuten metallin, puun, muovin ja komposiittimateriaalien, sisäpinnan koneistukseen. Jos tarvitset sisäsorvauspalveluita tai haluat lisätietoa sisäsorvauspitimistä, ota yhteyttä ammattitaitoiseen sorvausyritykseen, joka voi auttaa sinua tarpeidesi mukaan.

Ammattitaitoinen myyntimme voi auttaa sinua valitsemaan oikeat työkalut.

Siirry sivun alkuun