KORLOY | CARMON | VERTEX | TOS | SKODA

Koneistustyökalut Patrikainen

Ne paremman työkalut

Positiiviset kääntöterät

Positiiviset kääntöterät ovat sorvaustyökaluja, joissa terän leikkuureuna on suunnattu terän yläpuolelle. Tämä tarkoittaa, että leikkausvoimat ohjataan ylöspäin sen sijaan, että ne suuntautuisivat alaspäin, kuten negatiivisissa kääntöterissä.

Positiiviset kääntöterät ovat yleisimmin käytettyjä sorvaustyökaluja, ja niitä käytetään monenlaisten materiaalien koneistamisessa, kuten puun, muovin, metallin ja komposiittimateriaalien sorvauksessa. Ne tarjoavat paremman pinnanlaadun ja suuremman tarkkuuden verrattuna negatiivisiin kääntöteriin.

Positiivisten kääntöterien käyttö voi myös johtaa tehokkaampaan koneistukseen ja nopeampaan työkalun vaihtoon, mikä voi säästää aikaa ja kustannuksia. Positiivisten kääntöterien käyttö voi myös vähentää sirpaloitumisriskiä ja parantaa työskentelyturvallisuutta.

On tärkeää valita oikea positiivinen kääntöterä sopivan materiaalin ja työskentelyolosuhteiden mukaan. Sorvausprosessin laatu ja tehokkuus riippuvat usein oikein valitusta kääntöterästä ja sen käyttötavasta.

Jos tarvitset apua oikean positiivisen kääntöterän valitsemisessa, ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme.

Siirry sivun alkuun