KORLOY | CARMON | VERTEX | TOS | SKODA

Koneistustyökalut Patrikainen

Ne paremman työkalut

Sorvi-istukat

Sorvi-istukat ovat yleisiä työkalujen kiinnityslaitteita sorveilla, joiden avulla voidaan kiinnittää erilaisia ​​työkaluja, kuten poranteriä ja teräviä, sorvityökaluja ja jyrsintätyökaluja. Seuraavassa on muutamia vinkkejä sorvi-istukoiden oikeaan kiinnittämiseen:

  1. Valitse oikea istukka

Valitse oikean kokoinen istukka, joka sopii käytettävän työkalun halkaisijan kanssa. Varmista, että istukassa on tarpeeksi kiristysvoimaa, jotta se ei löysty koneistuksen aikana.

  1. Puhdista istukka ja työkalu

Puhdista istukka ja käytettävä työkalu ennen kiinnittämistä. Tämä poistaa pölyn, öljyn ja muut epäpuhtaudet, jotka voivat vaikuttaa kiinnityksen tehokkuuteen.

  1. Tarkista istukan asento

Tarkista istukan asento ennen kiinnitystä. Varmista, että istukan leuat ovat tasaisesti ja tiukasti kiinni työkalussa.

  1. Kiinnitä työkalu oikein

Kiinnitä työkalu oikein istukkaan. Käytä oikeaa kiristysvoimaa varmistaaksesi, että työkalu on turvallisesti kiinnitetty ja että se pysyy paikallaan koneistuksen aikana.

  1. Tarkista kiinnityksen tiukkuus

Tarkista kiinnityksen tiukkuus ennen koneistusta. Varmista, että kiinnitys on tiukka ja että työkalu ei liiku koneistuksen aikana.

Nämä vinkit auttavat varmistamaan turvallisen ja tehokkaan työkalun kiinnityksen sorvi-istukoihin. On tärkeää käyttää asianmukaisia ​​varusteita ja noudattaa valmistajan ohjeita turvallisen koneistuksen varmistamiseksi.

Siirry sivun alkuun