KORLOY | CARMON | VERTEX | TOS | SKODA

Koneistustyökalut Patrikainen

Ne paremman työkalut

KM-porat

KM-poraa käytetään metallin poraukseen. Se on suunniteltu erityisesti tarkkaan ja tehokkaaseen poraamiseen, ja se sopii erinomaisesti teollisuuden ja metallintyöstön tarpeisiin. KM-poran nimi tulee sen kiinnitysjärjestelmästä, joka on nimeltään ”Kennametal Modular” (KM).

KM-porakoneen rakenne koostuu useista eri osista, kuten porakoneen rungosta, terän kiinnitysjärjestelmästä, ohjaimista ja poranteristä. Kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa nopean ja helpon terän vaihdon, jolloin eri teriä voidaan käyttää erilaisten materiaalien poraamiseen. KM-poraan voidaan kiinnittää erilaisia teriä, kuten pyöreitä, litteitä tai muotoiltuja teriä.

KM-poraamisen etuna on sen tarkkuus ja tehokkuus. Poran terä pysyy vakaana porauksen aikana, mikä vähentää terän taipumista ja epätarkkuutta. Lisäksi KM-poran poranterät ovat usein valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten kobolttiteräksestä tai karbidista, mikä mahdollistaa tehokkaan ja kestävän porauksen.

KM-poran käyttö on suhteellisen helppoa ja yksinkertaista. Ensin valitaan oikea poranterä ja kiinnitetään se kiinnitysjärjestelmään. Sitten pora asetetaan porattavan materiaalin päälle ja aloitetaan poraus. KM-poran ohjaimet ja kiinnitysjärjestelmä auttavat pitämään terän suorassa ja vakiona porauksen aikana, jolloin poraamisesta tulee tarkkaa ja tasalaatuista.

KM-poraamisen avulla voidaan porata monenlaisia materiaaleja, kuten alumiinia, terästä, pronssia ja muovia. Lisäksi se soveltuu erilaisten reikäkokojen ja -muotojen poraamiseen. KM-pora on erittäin tehokas ja tarkka työkalu, joka soveltuu erityisesti teollisuuden ja metallintyöstön käyttöön.

Yhteenvetona voidaan todeta, että KM-pora on erinomainen työkalu metallin poraamiseen. Sen tarkkuus, tehokkuus ja monipuolisuus mahdollistavat laadukkaan porauksen erilaisiin metallirakenteisiin. KM-pora on suunniteltu teollisuuden ja metallintyöstön tarpeisiin, ja se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä suosituimmista metallinporauslaitteista.

Siirry sivun alkuun