KORLOY | CARMON | VERTEX | TOS | SKODA

Koneistustyökalut Patrikainen

Ne paremman työkalut

Kierreleuat

Kierreleuat ovat tärkeä työkalu metallintyöstössä, sillä niiden avulla pystytään pitämään kappale paikoillaan käsittelyn aikana. Kierreleuat asennetaan yleensä sorvin tai porakoneen istukkaan ja niitä käytetään erilaisiin poraus-, kierteitys- ja jyrsintätehtäviin.

Kierreleuat ovat yleensä valmistettu kovasta teräksestä, joka kestää kovaa kulutusta ja pystyy pitämään kappaleen tiukasti paikallaan. Niissä on yleensä kolme tai neljä leukaa, jotka voidaan säätää kappaleen koon mukaan. Tämä mahdollistaa erilaisten kappaleiden käsittelyn ja varmistaa sen, että ne pysyvät paikoillaan käsittelyn aikana.

Kierreleuat ovat saatavilla eri kokoisina ja erilaisilla säädöillä, joten valinnassa kannattaa ottaa huomioon käytettävän kappaleen koko ja muoto. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että kierreleuat ovat yhteensopivia käytettävän istukan kanssa.

Kierreleuat ovat tärkeä osa monia metallintyöstökoneita ja niiden oikea valinta ja käyttö varmistaa onnistuneen ja turvallisen työskentelyn. Kierreleuoja valitessa kannattaa aina huomioida käyttötarkoitus, kappaleen koko ja muoto sekä yhteensopivuus käytettävän istukan kanssa.

Siirry sivun alkuun