KORLOY | CARMON | VERTEX | TOS | SKODA

Koneistustyökalut Patrikainen

Ne paremman työkalut

CBN-kääntöterät

CBN-kääntöterät ovat sorvaustyökaluja, jotka on valmistettu keraamisesta boridin nitridistä (CBN). CBN-kääntöterät ovat erittäin kestäviä ja niitä käytetään usein vaikeasti koneistettavien materiaalien, kuten karkaistujen terästen ja valurautojen, sorvauksessa.

CBN-kääntöterät ovat suunniteltu tarjoamaan erittäin korkeaa leikkuunopeutta ja kestävyyttä verrattuna muihin sorvaustyökaluihin. CBN-kääntöterien käyttö voi säästää aikaa ja kustannuksia, sillä niitä ei tarvitse vaihtaa yhtä usein kuin muita sorvaustyökaluja. Ne myös tarjoavat paremman pinnanlaadun ja tarkkuuden verrattuna muihin työkaluihin.

CBN-kääntöterät ovat erittäin kestäviä ja niillä on pitkä käyttöikä. Ne kestävät myös korkeita lämpötiloja, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi karkaistujen terästen sorvauksessa.

CBN-kääntöterien käyttö vaatii kuitenkin erityistä varovaisuutta, sillä ne voivat olla alttiimpia sirpaloitumiselle ja murtumiselle. On tärkeää noudattaa oikeaa käyttötapaohjetta ja käyttää asianmukaisia suojalaitteita.

Jos harkitset CBN-kääntöterien käyttöä sorvaustyössäsi, ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme, joka voi tarjota sinulle neuvoja sopivan työkalun valitsemiseksi.

Siirry sivun alkuun